SADRŽAJ I USLUGE PORTALA ZABAVNIK

Portal Zabavniik svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju kvizovi, ankete, vesti i sve druge sadržaje koji su na portalu. Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal Zabavnik zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja portala Zabavnik kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo portala Zabavnik, bez obaveze prethodne najave.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Portal Zabavnik može prikupljati izvesne informacije ili lične podatke automatski generisane ili obezbeđene od strane posetilaca ili korisnika našeg portala Zabavnik (u daljem tekstu: podaci o korisnicima). Podaci o korisnicima mogu uključivati i informacije koje se mogu individualno identifikovati u odnosu na određeno lice (IP adresa), kao i zbirne informacije o korisnicima.

Portal Zabavnik poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika.

Portal Zabavnik može prikupljati lične podatke korisnika samo uz njihovu saglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informisanja korisnika, radi boljeg uvida i razumevanja potreba i zahteva korisnika portala Zabavnik, kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.

COOKIES – KOLAČIĆI

Ovaj veb sajt koristi cookies (kolačiće). Kolačići su informacije sačuvane na vašem hard disku koje služe vašem boljem korisničkom iskustvu i funkcionisanju Zabavnik portala. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene mreže, oglašavanje i analitiku. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića. Zabavnik koristi različite tipove kolačića. U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost pisanjem poruke na kontakt strani s naslovom „kolačići“. Saznajte više o nama, ko smo, kako možete da kontaktirate, odnosno kako obrađujemo lične podatke u okviru naših pravila korišćenja. Vaša saglasnost se odnosi na domen zabavnik.com.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

Portal Zabavnik sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal Zabavnik nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Portal Zabavnik nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu Zabavnik kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Zabavnik. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu i izvan portala Zabavnik isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te portal Zabavnik nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

Sadržaj na portalu Zabavnik može biti zaštićen autorskim pravima. Sadržaj objavljen na portalu Zabavnik ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka portala Zabavnik, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu portalu Zabavnik ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Zabavnik povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete nas kontaktirati i zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.

NEWSLETTER

Advertisements

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, biće zatražene u slučaju da korisnik želi da se prijavi za primanje posebnog Zabavnik newslettera. Prijavom na mailing listu korisnik daje saglasnost da se njegova e-mail adresa koristi u obradi ličnih podataka. Zabavnik upotrebljava lične podatke isključivo za slanje personalizovanih newslettera. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s personaliziranog newslettera. Nakon odjave, nećemo više slati personalizovane newslettere. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je. Korisnik može zatražiti brisanje svojih ličnih podataka iz baze mailing liste. Zahtev se može predati lično, poštom na adresu redakcije ili kroz kontakt formu na našem sajtu zabavnik.com.

Advertisements